Alle accommodaties

10 accommodaties

Filter resultaten

Slaapkamer
Sanitair
Algemeen

Met een eigen tuin en een terras aan de voorzijde, heeft u in dit vakantiehuis veel privé. Het huis is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. In dit huis is een hond welkom.

De woonkamer en het terras bieden uitzicht over de gemeenschappelijke tuin. Dit huis is comfortabel ingericht en heeft beneden een badkamer. Boven zijn twee slaapkamers aanwezig.

Dit vrijstaande vierpersoons vakantiehuis is comfortabel ingericht en beschikt over een eigen zonnige tuin.

Met zonnig terras en een comfortabele inrichting is dit huis een fijne uitvalsbasis voor uw vakantie. Het huis heeft twee slaapkamers en is huisdiervrij.

In de hoek van ons park ligt vakantiehuis 't Hoekje. Dit vrijstaande vakantiehuis heeft een ruime en zonnige tuin en is comfortabel ingericht.

Op zoek naar een vakantiehuis met terras, veel lichtinval en een ruime inrichting? Dan past dit vakantiehuis goed bij je wensen.

Met een zonnig terras en een vakantiehuis dat van alle gemakken voorzien is, kunt u in dit vakantiehuis van een heerlijke vakantie genieten.

Dit vakantiehuis is gelegen op de hoek van onze geschakelde vakantiehuizen. Het huis is ruim en comfortabel ingericht en heeft fijne lichtinval. Het terras is gericht op het zuidoosten.

Op zoek naar een huis met veel privé? Dit vakantiehuis ligt op de hoek en heeft een eigen ruime tuin. Vanuit de woonkamer kunt hier al vanaf de ochtend genieten van de zon. Een hond is in dit huis welkom.

Klein, maar fijn. Dat is ons vakantiehuis #8. Het huis is ingericht voor twee personen. De tuin is zonnig en is van terrasmeubilair voorzien.